0766236990 / 0739933333

Termeni si Conditii


1. Copyright

Toate informatiile si imaginile existente pe acest site, precum si/sau in cataloagele, brosurile de prezentare ale ansamblului rezidential TRINITY RESIDENCE sunt cu titlu informativ. Toate drepturile sunt rezervate dezvoltatorului, fiind strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea dezvoltatorului, agentilor, reprezentantilor si afiliatiilor sai.


2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a societatii noastre, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea dezvoltatorul nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Dezvoltatorul nu va dezvalui nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Nu vom transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de Dumneavoastra pe acest site web, conform acestor “Termeni si Conditii”.


3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, TRINITY RESIDENCE va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.


4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele Dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile noastre produse, servicii, promotii.


5. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Utilizatorii beneficiaza de toate drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 -dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor , dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti contacta direct folosind numarul nostru de telefon afisat pe site sau la una din adresele noastre de email din pagina de contact.


Prin accesarea acestui site utilizatorul atesta ca a citit si inteles “Termenii si Conditiile”, iar prin continuarea navigarii sau prin bifarea optiunii “Accept” utilizatorul accepta ca aceste clauze constituie un acord incheiat intre utilizator si dezvoltator.